Sredstvo za čišćenje DimnjakaCena:

450,00

RSDKarakteristike i prednosti

Kocka za čišćenje dimnjaka eliminisaće problematično uklanjanje zapušenosti iz vašeg kamina ili peći.

Sa Kockom za čišćenje dimovoda ćete brzo i lako ukloniti zapušenost dimnjaka. Čišćenje dimnjaka od čađi Vam neće praviti probleme, a tirkizni plamen koji nastaje prilikom sagorevanja metalnih soli, aktivnog uglja i posebnih aditiva očistićete dimovod.

Jednostavan način da se eliminiše mogućnost daljeg začepljenja dimnjaka je redovna upotreba kocke za čišćenje dimnjaka.

Kocka za čišćenje dimovoda ne emituje jake mirise, tako da ne morate stavljati kocku na žar, zatvarati vrata kamina i čekati. Može se koristiti direktno tokom grejanja! Pored čišćenja, kocka će Vam zagrejati šporet ili kamin.

Da biste postigli efikasan rezultat, jednostavno stavite kocku za čišćenje u ložište kamina ili šporeta i dimnjak će biti očišćen u roku od sat i po.

Korišćenje Kocke za čišćenje dimnjaka oslobodiće Vas rutinskih, grubih i ne previše prijatnih poslova. Dok pročišćivač smanjuje naslage čađi u dimnjaku, Vi možete raditi ono što volite znajući da će se zapušenje ukloniti.

Takođe, takvo sredstvo za čišćenje preporučuje se za sprečavanje začepljenja i održavanje čistoće u dimnjacima. Korišćenje sredstva za čišćenje jednom ili dva puta tokom grejne sezone potpuno će eliminisati problem naslaga čađi.

Zašto vredi kupiti sredstvo za čišćenje Dimovodnih cevi?

Lako, Brzo, Pouzdano, Prikladno, Bezbedno.

IZDVAJAMO