Sauna Kaskad 18 LP


Garancija:

5 Godina!!!

Redovna cena za odloženo plaćanje:

43.660,00

RSD


Akcijska cena za gotovinsko plaćanje:

34.928,00

RSDIsporuka:

Besplatan prevoz


Karakteristike i prednosti

Kamenka peć daje puno toplote od mekanih zagrejanih kamenja, koji u kombinaciji sa bočnim površinama stvara potpuno iznenađujuću mikroklimu u ruskom parnom kupatilu.Peć za kupatilo sa malom terasom sa udobnim prostorom za odmor. Pored ovog visokog kvaliteta par malih peći vam omogućava da se vidi kako panoramski gori drvo kroz dimnjak vrata. Ideja o stvaranju peći za kupatilo "Kaskad" pronađena je u prirodi - kamenje u sauni peći је složeno u kaskade duž najtoplijih elemenata peći, zbog ovog načina postavljanja paru je neverovatno lako napraviti! Grejac sa velikom površinom je vrlo pogodan za upotrebu čak i u malim parnim prostorijama. Osim toga, ovaj grejač daje puno meke toplote od kamenja, koji u kombinaciji sa bočnim grejnim površinama stvara apsolutno neverovatnu mikroklimu u parnoj sobi.

Karakteristike:

  • Otvor za dimnjak postavljen prema prednjem zidu peći pruža pogodan pristup peći, čak i ako je rezervoar postavljen na izlazu dimnjaka.
  • Ugrađeni generator pare - za veliki broj visokokvalitetne pare, bez čekanja da se kamenje potpuno zagreje.
  • Kamenje na nagnutom grejaču pouzdano je fiksirano metalnim šipkama-stezaljkama.

L - peć je izrađena od visokolegiranog čelika sa sadržajem hroma do 13%. Termički napunjeni elementi peći za kupatilo napravljeni su od čelika sa sadržajem hroma do 17%. Kućište - konvektor peći obojano je silikonskim emajlom otpornim na toplotu.

P - peći su opremljene ugrađenim generatorom pare (patent br. 2352865) za prijem pare iz zagrijanih zidova peći.

Panorama - peći sa indeksom panorame opremljene su kanalom za gorivo sa širokim panoramskim vratima od stakla otpornog na toplotu.

Specifikacije:# Karakteristike Vrednost
1 Model Kaskad 18 LP
2 Dimenzije (VxŠxD), mm 920x380x770
3 Zapremina, m3 do 10-18
4 Težina, kg 73
5 Težina kamenja, kg 40
6 Vrsta grejača za saunu Otvoren
7 Prečnik dimnjaka, mm 115

IZDVAJAMO