TA Peć Miljna 200


Garancija:

3 Godine!!!

Redovna cena za odloženo plaćanje:

47.250,00

RSD


Akcijska cena za gotovinsko plaćanje:

45.000,00

RSDIsporuka:

3000 RSD.


Karakteristike i prednosti

Kao i mirisni vulkan, grejna peć za grejanje "Miljna" iz kompanije "Teplodar" čuva unutar moćne rezerve toplote, koja će se koristiti isključivo za dobar razlog - stvarajući komfor u kući!

Glavna prednost peći - sposobnost da zadrži toplotu nakon sagorevanja goriva i dati ga u roku od 4 sata grejanje prostora. Toplota sagorevanja ogrevnog drveta akumulira vatrostalne cigle (nisu uključene) postavljene na bočne i gornje površine peći. Bilo koji gusti materijal prirodnog ili veštačkog porekla, na primer, kamenje za kupatilo, može se koristiti kao termoakumulativni materijal. Konvekcijski kanali su predviđeni između peći na peći i oznake materijala koji akumulira toplotu, što omogućava zagrevanje vazduha u sobi bez čekanja da se marker potpuno zagreje, kao i produžava radni vek peći.

Složena konstrukcija sa dvostrukim okretanjem čelične peći obezbediće efikasno zagrevanje površine za kuvanje, kao i smanjenje temperature dimnih gasova. Pod gornjom oznakom obezbeđene su rupe za reviziju ako je potrebno.

Zahvaljujući lakonskom i modernom izgledu, peć se lako uklapa u unutrašnjost bilo koje kuće. Peć je opremljena vratima sa toplotno otpornim staklom i ručkom za samo-hlađenje.

"Miljna" je dizajniran za grejanje prostora do 78 m².

Postoji vertikalni izlazni dimnjak, čiji je prečnik 150 mm. Uključen je klizni ventil od nehrđajućeg čelika.

Specifikacije:# Karakteristike Vrednost
1 Model TA Peć Miljna 200
2 Dimenzije (VxŠxD), mm 625х565х625
3 Zapremina, m² do 78
4 Težina, kg 91
5 Masa kamena, kg 120
6 Prečnik dimnjaka, mm 150
7 Snaga, kW 20

IZDVAJAMO